EU-projekt ledde till jobb för Viacheslav

Telefon
0504-18000

Telefontider
Mån-fre kl. 07.30-16.00

E-post
kommun@tibro.se

Besöksadress
Centrumgatan 17

Öppettider
Mån-fre kl. 07.30-16.00

Postadress
543 80 Tibro

Man som står vid en maskin

22 maj 2024

Barnomsorg och utbildning, Näringsliv, arbete och etablering, Tibro kompetenscenter

EFS-projektet Ukrainare på vägen till arbete gav Viacheslav en tills vidare-anställning. Idag arbetar han på teknikföretaget SMEA i Tibro, något han känner djup tacksamhet över.

Idag besökte delar av personalen på Tibro kompetenscenter Viacheslav på hans nya arbetsplats SMEA här i Tibro. Genom ESF-projektet Ukrainare på vägen till arbete har Viacheslav gjort praktik på SMEA som ledde honom vidare till anställning. Vi är mycket glada och tacksamma över det fina samarbetet som vi fått vara delaktiga i genom ESF-projektet Ukrainare på vägen till arbete.

Viacheslav beskriver en tacksamhet och lycka över sin anställning på SMEA, han trivs bra med sitt arbete och sina nya kollegor som han nu blivit en stor tillgång för! Vi önskar Viacheslav fortsatt lycka till att utveckla sina kunskapar tillsammans med sina härliga kollegor på SMEA!

Detta är ett projekt som med stöd av Europeiska socialfonden har hjälpt ukrainare att etablera sig i Sverige. Länken tar dig till en film som presenterar arbetssättet som Arbetsmarknadsenheterna i Tibro och Skövde kommun använt sig av.

Intervju med Viacheslav Radio Skaraborg