Tisdagsgruppen

Telefon
0504-18260

E-post
kfn@tibro.se

Besöksadress
Gymnasiegatan 29, 543 32 Tibro

Öppettider
Besökare hänvisas till Biblioteket följande tider:
Måndag- torsdag kl. 10.00-16.00
Fredag kl. 10.00-14.00

Postadress
Tibro kommun, Kultur & Fritid, Gymnasiegatan 29, 543 32 Tibro

Kontakter

Tisdagsgruppen är vår funkisverksamhet. Den är till för dig från årskurs 6 till årskurs 4 på gymnasiet som går i särskolan eller har en funktionsnedsättning som medför att du har behov av ett mindre och mer förutsägbart sammanhang.

Öppen funkisverksamhet på fritidsgården

Kanske vill eller behöver du ha extra stöd från personalen eller trivs i en mindre grupp ungdomar? Då är den här kvällen för dig! Vi träffas på Fritidsgården tisdagar kl. 16.30-19.00. Du får komma och gå när du vill mellan de tiderna. 

På grund av energibesparingar har vi flyttat vår verksamhet från Dojan. Fritidsgården finns nu i samma hus som badhuset. Ingången är på baksidan och dörren bär en skylt med texten "Fritidsgård". Lokalen är tillgänglighetsanpassad men du som har behov av hiss behöver kontakta oss för att vi ska kunna släppa in dig vid huvudentrén.

Vi planerar aktiviteter tillsammans

Besökare och personal planerar tillsammans in olika aktiviteter och det är viktigt att just du är med och bestämmer vad vi ska göra. Verksamheten är till för dig och tillsammans kan vi planera och genomföra både stora och små projekt. Det här gör vi återkommande:

  • Lagar mat och bakar

  • Bowlar

  • Anordnar discon och andra fester

  • Spelar tv-spel, dator, vr och pingis

  • Besöker badhuset

  • Pysslar

  • Anordnar tävlingar

... och mycket mera! Du väljer själv om du vill delta i de aktiviteter vi planerar.

Klicka på länken här nedanför om du vill se vilka aktiviteter som är inplanerade den här terminen:

Vilka jobbar med Tisdagsgruppen?

I verksamheten arbetar en fritidsledare och en stödassistent från Socialtjänsten.

Första besöket

Är du nyfiken på Tisdagsgruppen och vill veta mer? Då kan du antingen kontakta oss på ung@tibro.se eller kika in på fritidsgården en tisdag kl. 16.30.

När du kommer till oss första gången får du en rundvisning. Vi sätter oss ner och pratar en stund så vi får veta mer om varandra. Du får också med dig en informationslapp som beskriver verksamheten samt våra regler - vi kallar den "Överenskommelsen". Den skriver du under tillsammans med en vårdnadshavare och lämnar in vid ditt nästa besök.

Vi önskar dig varmt välkommen till oss!