Tisdagsgruppen

Telefon
0504-18260

E-post
kfn@tibro.se

Besöksadress
Gymnasiegatan 29, 543 32 Tibro

Öppettider
Besökare hänvisas till Biblioteket följande tider:
Måndag- torsdag kl. 10.00-16.00
Fredag kl. 10.00-14.00

Postadress
Tibro kommun, Kultur & Fritid, Gymnasiegatan 29, 543 32 Tibro

Kontakter

Tisdagsgruppen är vår funkisverksamhet. Den är till för dig som går i anpassad grund- eller gymnasieskola samt för dig som har en funktionsnedsättning som medför att du har behov av ett mindre och mer förutsägbart sammanhang. Hos oss är du välkommen från årskurs 6 till och med gymnasiet.

Öppen funkisverksamhet på fritidsgården

Tisdagsgruppen riktar sig till dig med funktionsnedsättning. Du är givetvis välkommen även till våra andra verksamheter, men om du är en person som trivs bra i en mindre grupp ungdomar eller behöver ha lite extra stöd från personalen - då är den här kvällen för dig! Vi träffas på Fritidsgården tisdagar kl. 17.00-20.00. Du får komma och gå när du vill mellan de tiderna. Just nu har vi stängt för terminen. Höstterminen 2023 flyttar vi in i vår nybyggda fritidsgård på Fågelvikskolan.

Vi planerar aktiviteter tillsammans

Besökare och personal planerar tillsammans in olika aktiviteter och det är viktigt att just du är med och bestämmer vad vi ska göra. Verksamheten är till för dig och tillsammans kan vi planera och genomföra både stora och små projekt. Vi brukar till exempel laga mat och baka, bowla, anordna discon och andra fester, spela tv-spel och datorspel, köra pingis, besöka badhuset, pyssla, anordna tävlingar med mycket mera. Du väljer själv om du vill delta i de aktiviteter vi planerar.

Vilka jobbar med Tisdagsgruppen?

I verksamheten arbetar två fritidsledare och en stödassistent från Socialtjänsten.

Första besöket

När du kommer till oss första gången får du en rundvisning i våra lokaler. Vi sätter oss gärna ner och pratar med dig en stund så vi får veta mer om varandra. Du kommer också få med dig en informationslapp som beskriver verksamheten samt våra regler - vi kallar den "Överenskommelsen". Den ska du skriva under tillsammans med en vårdnadshavare och lämna in vid ditt nästa besök. Underskriften intygar att du godkänner våra regler vilket är en förutsättning för att du ska kunna vara hos oss. Tillsammans skapar vi en trygg miljö där vi alla kan trivas!

Vi önskar dig varmt välkommen till fritidsgården - information om öppningsdatum presenteras inom kort!

Inplanerade aktiviteter:

Tisdag 3/10: Öppen verksamhet
Här finns möjlighet att planera in en aktivitet! Öppet 17.00-20.00.

Tisdag 10/10: Öppen verksamhet
Här finns möjlighet att planera in en aktivitet! Öppet 17.00-20.00.

Tisdag 17/10: Öppen verksamhet
Här finns möjlighet att planera in en aktivitet! Öppet 17.00-20.00.

Tisdag 24/10: Bakning
Ikväll bakar vi något gott till Halloweenfesten. Öppet 17.00-20.00.

Tisdag 31/10: Halloweenfest!
Ikväll är det fest! Mer info kommer när planeringen är klar. Öppet 17.00-20.00.