Tisdagsgruppen

E-post
ung@tibro.se

Besöksadress
Gymnasiegatan 29, 543 32 Tibro

Postadress
Kultur & Fritid
Gymnasiegatan 29
543 32 Tibro

Kontakter

Vattenfärgsmålning föreställande siluetter av människor samt texten Tisdagsgruppen.

Tisdagsgruppen är vår funkisverksamhet. Den är till för dig som går i anpassad grund- eller gymnasieskola samt för dig som har en funktionsnedsättning som medför att du har behov av ett mindre och mer förutsägbart sammanhang. Hos oss är du välkommen från årskurs 6 till och med gymnasiet.

Öppen funkisverksamhet på fritidsgården

Tisdagsgruppen riktar sig till dig med funktionsnedsättning. Du är givetvis välkommen även till våra andra verksamheter, men om du är en person som trivs bra i en mindre grupp ungdomar eller behöver ha lite extra stöd från personalen - då är den här kvällen för dig! Vi träffas på Fritidsgården tisdagar kl. 16.00-20.00. Du får komma och gå när du vill mellan de tiderna.

Vi planerar aktiviteter tillsammans

Besökare och personal planerar tillsammans in olika aktiviteter och det är viktigt att just du är med och bestämmer vad vi ska göra. Verksamheten är till för dig och tillsammans kan vi planera och genomföra både stora och små projekt. Vi brukar till exempel laga mat och baka, bowla, anordna discon och andra fester, spela tv-spel och datorspel, köra pingis, besöka badhuset, pyssla, anordna tävlingar med mycket mera. Du väljer själv om du vill delta i de aktiviteter vi planerar. Följ ungitibro på instagram eller facebook för att se vad som händer varje vecka.

Vilka jobbar med Tisdagsgruppen?

I verksamheten arbetar en till två fritidsledare och en stödassistent från Socialtjänsten.

Första besöket

När du kommer till oss första gången får du en rundvisning i våra lokaler. Vi sätter oss gärna ner och pratar med dig en stund så vi får veta mer om varandra. Du kommer också få med dig en informationslapp som beskriver verksamheten samt våra regler - vi kallar den "Överenskommelsen". Den ska du skriva under tillsammans med en vårdnadshavare och lämna in vid ditt nästa besök. Underskriften intygar att du godkänner våra regler vilket är en förutsättning för att du ska kunna vara hos oss. Tillsammans skapar vi en trygg miljö där vi alla kan trivas!

Vi önskar dig varmt välkommen till fritidsgården! Ingång via Fågelvikskolans huvudentré på baksidan av Gymnasiegatan 29.