Webbikon för näringsliv och arbete. Näringsliv, arbete och etablering

Lediga jobb och praktik

Varmt välkommen att söka jobb i Tibro kommun. På den här sidan hittar du de tjänster som är lediga just nu. Här finns även information om hur du gör om du är intresserad av timvikariat och praktik.

Näringsliv och arbetsmarknad

I Tibro har företag som arbetar med möbler, inredning och logistik en dominerande ställning, men här finns även en livskraftig mekanisk industri, en växande handels- och tjänstesektor och företag som ägnar sig åt automatisering och förpackningsteknik.

Arbetsmarknads-
enheten

Arbetsmarknadsenheten består av en rad olika verksamheter och projekt som syftar till att föra människor till eller närmare ett arbete.

Företagsservice och etablering

Tillväxt Tibro erbjuder en lokal ingång för nyföretagare, entreprenörer och innovatörer för att få vägledning gällande, etablering, myndighetskontakter, resursorganisationer och lokala nätverk.

Upphandling och inköp

I Tibro kommun köper vi varor, tjänster och entreprenader för över 300 miljoner kronor varje år. Eftersom inköpen finansieras av skattepengar så finns det speciella regler som ska följas. Reglerna gäller för alla inköp, oavsett om det kostar några kronor eller flera miljoner.

Näringslivs- och ortsutveckling

I Tibro arbetar kommunen och företagen medvetet tillsammans för att utveckla orten och dess näringsliv. En viktig del av utvecklingsarbetet sker inom ramen för olika företagsnätverk med kommunen som spindel i nätet.

Varningslistan

Här hittar du en lista med bluffakturor, företag med oseriösa försäljningsmetoder och för erbjudanden eller utskick som kan uppfattas som vilseledande. Att ett namn saknas på listan är dock ingen garanti för att verksamheten är seriös.

Företagsregister

Här kan du söka information om alla alla företag i Tibro genom allabolag.se

Nyhetsbrev

Tillväxt Tibro skickar ut ett nyhetsbrev varje månad där vi berättar om vad som händer i vår verksamhet, tipsar om och bjuder in till olika evenemang samt vad som är på gång inom näringslivet i Tibro. Våra nyhetsbrev riktar sig främst till dig inom näringslivet, handel- och besöksnäringen.

Företagsnätverk i Tibro

Tillväxt Tibro träffar regelbundet näringslivet i olika nätverk. Här hittar du all information om vilka nätverk vi har och hur du anmäler dig till våra träffar. Välkommen in i gemenskapen!

Vi använder oss av cookies för att göra din upplevelse bättre. Läs mer om cookies