Småhustomter

Telefon
0504-18000

Telefontider
Mån-fre kl. 07.30-16.00

Besöksadress
Centrumgatan 17

Öppettider
Mån-fre kl. 07.30-16.00

Postadress
543 80 Tibro

Kontakter

Njuta i solen i Bråbacka

Här hittar du aktuell information om småhustomter i Tibro kommun. Klicka på det bostadsområde du är intresserad av om du vill veta mer om vilka tomter som finns lediga.

 • Tibro tätortskarta

  Tomtkö

  Ansökan till kommunens tomtkö skickas in via Tibro kommuns e-tjänst (länk) för tomtkö. Läs här nedan om vad som gäller när du vill ställa dig i tomtkö.

 • Lediga tomter Ransbergs Prästbol

  Lediga tomter i Ransberg

  Tibro kommun har tomter i Ransbergs Prästbol 2:24 för försäljning. Se här vilka tomter som är lediga, reserverade och sålda. Längst ner på sidan hittar du länkar till gällande detaljplan med plankarta och plan- och genomförandebeskrivning.

 • Tomter i Fagersanna

  Lediga tomter i Fagersanna

  Tibro kommun har tomter i Fagersanna för försäljning. Se här vilka tomter som är lediga, reserverade och sålda. Längst ner på sidan hittar du en länk till gällande detaljplan.

 • Baggebo lediga tomter

  Lediga tomter i Baggebolet

  Tibro kommun har tomter i Baggebolet för försäljning. Klicka på det kvarter du är intresserad av för att hitta mer information. Läs mer om Baggebolet i länk här nedan, där finns detaljplaner m.m.

 • Häggetorp lediga tomter

  Lediga tomter i Häggetorp

  Häggetorp är ett grönt och trevligt villaområde nära det uppskattade friluftsområdet i Rankås, samt nära skola och förskola.

 • Checklista

  Checklista vid köp av tomt

  Här kan du se en checklista och annan matnyttig information i samband med ditt tomtköp.