Tibro kommun-TV

Telefon
0504-18000

Telefontider
Mån-fre kl. 07.30-16.00

Besöksadress
Centrumgatan 17

Öppettider
Mån-fre kl. 07.30-16.00

Postadress
543 80 Tibro

Kontakter

Tibro kommun är sedan några år tillbaka en stor filmproducent. Filmerna publiceras i huvudsak på kommunens hemsida och på Facebook, men även på YouTube, Instagram och internt på kommunens intranät.

Många av filmerna publiceras på kommunens officiella Facebook-sida, andra publiceras på olika verksamheters Facebook-sidor, på hemsidan tibro.se, på YouTube, Instagram eller på vårt interna datanät (intranät).

Syftet med filmerna är att nå rätt mottagare, men också att nå många. Vi producerar i huvudsak tre typer av filmer -- nyheter, dokumenterande och marknadsförande. Film löser en del av vårt kommunikationsbehov, men många traditionella metoder kvarstår förstås och det gäller bland annat dagspressens och etermedias intresse för hur skattemedel används, en bevakning som är till gagn för utvecklingen av den kommunala verksamheten. Vi producerar fortfarande trycksaker, dock i mindre omfattning än för tio år sedan.

Fortsatt filmutveckling

Kommunikation är ett brett område och filmen som metod kommer att utvecklas ytterligare inom Tibro kommun.

Alla våra filmer textas. Personer med funktionsvariationer eller folk i farten med ljudet avstängt ska kunna ta del av streamade filmer.

Du hittar våra YouTube-publiceringar på adressen youtube.com/c/TibroKommunTV

Flertalet filmer gör vi i egen regi, men vi köper några produktioner även från externa producenter.

 

imagec6zp9.png
Tibro Kommun-TV är registrerat hos Myndigheten för press, radio och TV.
Ansvarig utgivare för Tibro kommuns filmer är Peter Legendi. 0504-181 17.