Restaurang Karlavagnen (vid Allégården)
Besöksadress
Centrumgatan 17
Öppettider
Mån-fre kl. 07.30-16.00
Postadress
543 80 Tibro
Kontakter
-
Niclas Elwing Saxius
Måltidschef
0504-18181
E-post -
Fredrik Mowitz Shala
Enhetschef måltidsavdelningen
0504-18584
E-post -
Allégårdsköket
0504-18641

Restaurang Karlavagnen är öppen för allmänheten måndag-fredag. Du som matgäst hänvisas till entrén på Fredsgatan 36. Hänvisningsskyltar till restaurangen finns.
Öppettider: Kl. 12:00-13:30 måndag-fredag
Restaurangen erbjuder:
Lunchbuffé bestående av dagens rätt, dessert, sallad, dryck: 110:-
Paj, sallad, dryck: 60:-
Efterrätt: 25:-
Mathäfte 1100:- (10 kuponger + en gratislunch vid köptillfället)
Matsedel v. 12 |
|
Måndag 17/3 |
Lunch: Italiensk köttfärslåda med sås, potatis och grönsaker Dessert: Kräm |
Tisdag 18/3 |
Lunch: Paella med kyckling och räkor och kall chilisås Dessert: Nyponsoppa med grädde |
Onsdag 19/3 |
Lunch: Pannbiff med stekt lök, potatis, sås och lingon Dessert: Kräm |
Torsdag 20/3 |
Lunch: Ärtsoppa med mjukt bröd Dessert: Blåbärscrepés med glass |
Fredag 21/3 |
Lunch: Rödspätta med remouladsås, potatis och ärtor Dessert: Glass med chokladsås |
Matsedel v. 12 |
|
Måndag 24/3 |
Lunch: Grekisk köttfärslåda alt. vegetarisk låda med tzatziki, klyftpotatis och grönsaker Dessert: Grekisk yoghurt med karamelliserade mandlar, honung och frukt |
Tisdag 25/3 |
Lunch: Stekt fläsk med raggmunk och lingon Dessert: Dessertsoppa |
Onsdag 26/3 |
Lunch: Sprödbakad fisk med kall sås, potatis och ärtor Dessert: Kräm |
Torsdag 27/3 |
Lunch: Kött- och grönsakssoppa med mjukt bröd Dessert: Blåbärscrepés med vaniljglass |
Fredag 28/3 |
Lunch: Fajitakyckling- och tacobuffé med goda tillbehör Dessert: Fruktcocktail med grädde |