Kontakta Tibro kommun

Telefon
0504-18000

Telefontider
Mån-fre kl. 07.30-16.30

E-post
kommun@tibro.se

Besöksadress
Centrumgatan 17

Öppettider
Mån-fre kl. 07.30-16.00

Postadress
543 80 Tibro

Du är alltid välkommen att ringa Tibro kommuns växel om vill komma i kontakt med någon av våra anställda eller om du har frågor om kommunens verksamheter. Du kan också vända dig till kommunvägledarna i vår reception med dina frågor. De finns både tillgängliga i receptionen och via chatt på kommunens hemsida.

Telefonnummer till Tibro kommun 0504-180 00. Ringer du 0504-182 00 kanske du når snabbare resultat genom att du talar om för datorrösten vem du söker.

Besöksadress: Tibro kommun, Centrumgatan 17, 543 30 TIBRO
Postadress: Tibro kommun, 543 80 TIBRO
E-postadress: kommun@tibro.se

Receptionen i Kommunhuset har öppet vardagar: 8.00-16.00. Dag före helgdag: 8.00-12.00.

Ordinarie kommunvägledare i receptionen är Helena och Sofia. En av uppgifterna är att vara ombud för Polisen när det gäller hittegods och tillhandahålla vanliga polisblanketter. En annan uppgift är utfärdande av parkeringstillstånd för funktionsnedsatta. Chatten aktiveras efter 5-10 sekunder på varje sida. Är kommunvägledarna upptagna med andra uppgifter erbjuds du istället att maila dem via ett formulär.

Bilderna: På bilderna syns Jenny t v och Sofia. Du hittar dem i Tibro Kommunhus på Centrumgatan 17.

Kontaktuppgifter till ansvariga
på alla informationssidor

På varje webbsida finns kontaktuppgifter till den avdelning och de personer som är ansvariga för den verksamhet som presenteras. På vissa sidor hänvisas direkt till kommunens växel. Du når kontaktinformationen genom att klicka på pilen högst upp till höger på varje sida.

Kontaktsök och global sökfunktion

Du kan även söka efter en viss person eller verksamhet. Du kan söka på för- och efternamn, titel, telefonnummer (0504-xxx xx) eller enhet/avdelning. Du kan både använda sökrutan högst upp på webbplatsen och knappen "Sök kontakter", som finns i kontaktfältet överst på varje sida.

Kommunguiden

Vill du ha tillgång till information och telefonnummer till kommunens verksamheter i ett samlat dokument kan du skriva ut pdf-varianten av Tibros kommunguide, se nedan. Kommunguiden skickas ut till Tibros alla hushåll en gång per år.

Du kan beställa Kommunguiden via vår reception, se kontaktuppgifter till våra kommunvägledare här ovanför.