Ung i Tibro

Dagkollo

Kultur & Fritid i Tibro kommun erbjuder dagkolloverksamhet för barn i årskurs 4 och 5 under två härliga sommarlovsveckor.

Fritidsgården

Fritidsgården är belägen mitt i Fågelvikskolan och våra nya, fina lokaler öppnar upp för en rad möjligheter. Förutom våra egna verksamhetsrum där du kan dansa, spela datorspel, hänga i tv-rummet med mycket mera har vi tillgång till gemensamma ytor så som musikstudio och sporthall. Utemiljön bjuder också in till aktivitet med närhet till bland annat actionparken, den nyanlagda pumptracken samt möjlighet att utöva flera olika sporter.

Fältassistenter

Tibro kommun har två heltidsanställda fältassistenter. Vi arbetar med ungdomar som är mellan 12 och 18 år.

Lovaktiviteter

Inför varje lov sammanställer Kultur & Fritid ett lovprogram med aktiviteter för barn och ungdomar. Kultur- & Fritidsförvaltningen samordnar programmet. Majoriteten av aktiviteterna är kostnadsfria och det framgår tydligt vilka som medför en avgift.

Tisdagsgruppen

Tisdagsgruppen är vår funkisverksamhet. Den är till för dig som går i anpassad grund- eller gymnasieskola samt för dig som har en funktionsnedsättning som medför att du har behov av ett mindre och mer förutsägbart sammanhang. Hos oss är du välkommen från årskurs 6 till och med gymnasiet.

Vi använder oss av cookies för att göra din upplevelse bättre. Läs mer om cookies