Kultur, fritid och idrott

BiblioteksbesökareInvigning av Tibro actionpark - något extra lördagen den 9 oktober.

Tibro har ett rikt kultur-, fritids- och idrottsliv med aktiviteter, arrangemang och fina anläggningar. I samverkan med ortens föreningsliv erbjuder kommunen ett brett utbud av kultur- och fritidsaktiviteter för alla intressen.

Nyheter

logga för utställning Kristin Lidström Kristin Lidström
Utställning och boksläpp
2015-02-27 Årets kulturstipendiat, Kristin Lidström, har designat en härlig trädgårdsbok som kommer släppas snart. Vi på biblioteket och Fågelviksgymnasiet vill hylla Kristin Lidström med en utställning och festligt boksläpp. Välkomna på vernissage 5 mars, kl. 18.
Rankås fritidsområde Nya skyltar vid Rankås på plats 2015-02-13 Rankås fritidsområde har fått en rejäl uppfräschning av parkeringen, nya skyltar som underlättar för besökare att hitta och bättre belysning. Snöscoter i Rankås Längdskidåkning 2015-02-02 Nu finns det möjlighet att åka skidor i Rankås. Uppdatering av spårpreparering sker regelbundet på hemsidan här. I spårstatus sidan har du själv möjlighet att skriva in hur du upplever spåren Knattehandboll i Tibro sporthall Full fart på knattehandbollen i Tibro sporthall 2015-02-01 Lördagen den 31 januari arrangerade HP Tibro säsongens andra knattehandboll. 28 lag spelade 58 matcher på 5 planer under 4 timmar. För många har knattehandbollen inneburit att man har spelat sitt livs första handbollsmatch i Tibro sporthall. Urklipp av tavla Bertil Junggren ; utställning på Tibro bibliotek Utställning Tibro Konstskatt 2015-01-23 Välkomna till Tibro bibliotek och se delar av vår kommunala konstskatt. Utställningen börjar 5 februari och håller på till 13 mars. Missa inte möjligheten att se vår gemensamma konsskatt! Fritidskonsulenterna Hellen Wallén och Jan Östlind, gata- och parkchefen Dan Carlsson och projektledaren Bosse Klamfelt håller i planeringen av utvecklingen av Rankås fritidsområde. Rejäl satsning på fritidsområdet Rankås 2014-11-27 Förbättrad skyltning, uppfräschad parkering och ny LED-belysning. Ett nytt mountainbikespår som kan användas för internationella tävlingar. Det är mycket på gång på Rankås fritidsområde just nu. Fler nyheter
Sidansvarig: Jan Östlind Publicerad: 2014-09-01 Skriv ut

Kontaktinformation

Pelle Ekholm Kultur/Fritidschef Skicka e-post till Pelle Tel: 0504-18252

Monika Kronqvist Förvaltningssekreterare Skicka e-post till Monika Tel: 0504-18260

Irene Johansson Assistent Skicka e-post till Irene Tel: 0504-18251

Tibros Kulturblad

Omslag på Kulturbladet i Tibro