Trafik och teknisk service

Bildgalleri - Trafik och teknisk service Bildgalleri - Trafik och teknisk service Bildgalleri - Trafik och teknisk service Bildgalleri - Trafik och teknisk service Bildgalleri - Trafik och teknisk service

Vår Samhällsbyggnadsförvaltning ansvarar för vattenförsörjning, städning och tekniskt underhåll i skolor och offentliga lokaler, centralkök samt gatu- och parkarbete. Här finns även kommunens energi- och klimatrådgivare.

Samhällsbyggnadsförvaltningen har också ansvar för samhällsplanering, bygg-
lovshantering samt mät- och karthantering, men detta kan du läsa mer om under "Byggnation och boende". En länk finns i högerspalten.

På den här sidan hittar du aktuell information om vägarbeten och andra trafikstörningar samt information om större nybyggnationer och underhållsarbeten i kommunens fastigheter.

Nyheter

Sopmaskin Nu startar vi vårstädningen av gator och torg 2017-03-21 Måndagen den 27:e mars startar Tibro kommun sandupptagningen i centrum och på genomfarterna i Tibro. När det är färdigt fortsätter kommunen sopa bort sand från gator, gång- och cykelvägar i övriga Tibro, Fagersanna och Hönsa. Ledning mellan Kylvanäs och Söroset Avloppsledning från Söroset 2017-01-27 Gata/Parkavdelningen har påbörjat arbetet med att ansluta Sörosets fritidshusområde till det kommunala avloppsnätet. Den nya ledningen blir 6,3 km lång och dras från Kylvanäs, som redan är anslutet till reningsverket i Tibro. Den gamla stenbron och kraftverksruinen Restaurering av kraftverksruinen och stenbron 2017-01-26 Den gamla kraftverksruinen vid Tidan, som syns från Skövdevägen, ska fräschas upp. Även den gamla stenbron, som idag är gång- och cykelväg mellan Smulebergsskolan och Källtorpsvägen, ska få ett nytt räcke och snyggas till. Snöröjning Snöröjning i Tibro 2016-11-10 Under vinterhalvåret har Tibro kommun beredskap för att sköta snöröjning och halkbekämpning i Tibro kommuns tätorter, när det finns behov av detta. Tibro kommun drar i gång med snöröjning när det har snöat mellan 5 och 7 cm. Se här vad som plogas först. Skolmatsakademins jubileumsfirande Diplom för skolmatsengagemang 2016-11-01 11 kockar och ekonomibiträden från olika skolkök i Tibro, fick tillsammans med Niklas Elwing-Saxius (enhetschef) och Anna-Karin Johansson (c), mottaga ett diplom av Skolmatsakademin. Fler nyheter
Sidansvarig: Katarina Kjellberg Publicerad: 2016-07-08 Skriv ut

Kontaktinformation

Svante Andrén Samhällsbyggnadschef Tel: 0504-18139

Samhällsbyggnadsnämnden Besöksadress: Centrumgatan 17 Postadress: 543 80 Tibro Tel: 0504-18000

Jourtelefon SHB Tel: 18555