Trafik och teknisk service

Bildgalleri - Trafik och teknisk service Bildgalleri - Trafik och teknisk service Bildgalleri - Trafik och teknisk service Bildgalleri - Trafik och teknisk service Bildgalleri - Trafik och teknisk service

Vår Samhällsbyggnadsförvaltning ansvarar för vattenförsörjning, städning och tekniskt underhåll i skolor och offentliga lokaler, centralkök samt gatu- och parkarbete. Här finns även kommunens energi- och klimatrådgivare.

Samhällsbyggnadsförvaltningen har också ansvar för samhällsplanering, bygg-
lovshantering samt mät- och karthantering, men detta kan du läsa mer om under "Byggnation och boende". En länk finns i högerspalten.

På den här sidan hittar du aktuell information om vägarbeten och andra trafikstörningar samt information om större nybyggnationer och underhållsarbeten i kommunens fastigheter.

Nyheter

Årets julgranar på plats Nu är årets julgranar på plats! 2015-11-23 På Stora Torget i Tibro och vid förskolan Gläntan i Fagersanna sattes årets stora julgranar upp idag Vägarbete på Storgatan Vägarbete på Storgatan 2015-11-16 Samhällsbyggnad förbättrar trafiksäkerheten genom att bygga om det farliga och olycksdrabbade övergånsstället i korsningen Storgatan - Karlsbrovägen Rankås fritidsområde Digital klocka i Rankås 2015-11-06 Gata/Parkavdelningen har fortsatt arbetet med att rusta upp vid Rankås fritidsområde. Det har satts upp portaler för start och mål samt en startportal för milen. Nu finns det även en digital klocka på plats. Lekplatsen vid Stadsparken Ny lekplats i Hörnebo 2015-10-16 Gata/Parkavdelningen har gjort en översyn av lekparkerna i höst. I Hörnebo finns det lekplatser som kommer att tas bort. Vi kommer istället att samla lekplatsresurserna i Hörnebo på en ny större lekplats. Lars Svensson pratar trafik med barnen Slår ett slag för ökat cyklande 2015-10-09 I veckan kunde man se ett 70-tal glada barn som cyklade på Lilla Torget. Det var personal från Tibro kommuns Samhällsbyggnad som bjöd in alla 5-åringar i kommunen till ett 3-hjulingsrace. Lars och Magnus Svensson passade på att prata trafik med barnen. Fler nyheter
Sidansvarig: Katarina Kjellberg Publicerad: 2015-06-26 Skriv ut

Kontaktinformation

Svante Andrén Samhällsbyggnadschef Skicka e-post till Svante Tel: 0504-18139

Samhällsbyggnadsnämnden Besöksadress: Centrumgatan 17 Postadress: 543 80 Tibro Tel: 0504-18000