Trafik och teknisk service

Bildgalleri - Trafik och teknisk service Bildgalleri - Trafik och teknisk service Bildgalleri - Trafik och teknisk service Bildgalleri - Trafik och teknisk service Bildgalleri - Trafik och teknisk service

Vår Samhällsbyggnadsförvaltning ansvarar för vattenförsörjning, städning och tekniskt underhåll i skolor och offentliga lokaler, centralkök samt gatu- och parkarbete. Här finns även kommunens energi- och klimatrådgivare.

Samhällsbyggnadsförvaltningen har också ansvar för samhällsplanering, bygg-
lovshantering samt mät- och karthantering, men detta kan du läsa mer om under "Byggnation och boende". En länk finns i högerspalten.

På den här sidan hittar du aktuell information om vägarbeten och andra trafikstörningar samt information om större nybyggnationer och underhållsarbeten i kommunens fastigheter.

Nyheter

Hönsa Vatten Vattenledningen i Hönsa är nu klar 2015-02-20 Arbetet med att byta ut vattenledningen i Hönsa som startades i oktober, är nu klart. Rankås fritidsområde Nya skyltar vid Rankås på plats 2015-02-13 Rankås fritidsområde har fått en rejäl uppfräschning av parkeringen, nya skyltar som underlättar för besökare att hitta och bättre belysning. Grävningar vid Motorstadion Motorstadion ansluter till kommunalt VA 2015-02-09 Grävningarna vid Motorstadion har påbörjats och beräknas bli klara i god tid innan SM-tävlingarna i Motocross arrangeras i vår. Träd 2012 Snöröjarna i Tibro är redo för vintern 2014-12-04 Under vinterhalvåret har Tibro kommun beredskap för att sköta snöröjning och halkbekämpning i Tibro kommuns tätorter, när det finns behov av detta Sparsam körning Eco-driving utbildning för kommunanställda 2014-09-05 Nu har vi Eco-driving utbildning för kommunanställda för att sänka bränsleförbrukningen i kommunen och minska bilismens miljöpåverkan. Fler nyheter
Sidansvarig: Katarina Kjellberg Publicerad: 2015-01-16 Skriv ut

Kontaktinformation

Svante Andrén Samhällsbyggnadschef Skicka e-post till Svante Tel: 0504-18139