Trafik och teknisk service

Bildgalleri - Trafik och teknisk service Bildgalleri - Trafik och teknisk service Bildgalleri - Trafik och teknisk service Bildgalleri - Trafik och teknisk service Bildgalleri - Trafik och teknisk service

Vår Samhällsbyggnadsförvaltning ansvarar för vattenförsörjning, städning och tekniskt underhåll i skolor och offentliga lokaler, centralkök samt gatu- och parkarbete. Här finns även kommunens energi- och klimatrådgivare.

Samhällsbyggnadsförvaltningen har också ansvar för samhällsplanering, bygg-
lovshantering samt mät- och karthantering, men detta kan du läsa mer om under "Byggnation och boende". En länk finns i högerspalten.

På den här sidan hittar du aktuell information om vägarbeten och andra trafikstörningar samt information om större nybyggnationer och underhållsarbeten i kommunens fastigheter.

Nyheter

Besiktning av lekplatser Nu händer det mycket vid våra lekplatser 2016-04-28 Parkavdelningen har startat upp den årliga besiktningen av kommunens lekplatser. Om ca 2-3 veckor kommer vi att påbörja grävningen till den nya lekplatsen i Hörnebo. Järnvägsledningarna tas ner Järnvägsportalen plockas ner 2016-04-27 Järnvägsportalen vid Centrumgatan plockas nu ner eftersom den är sliten och skadad. Tibro kommun bekostade järnvägsövergången med ca 1 miljon kronor för 20 år sedan när Centrumgatan byggdes. Nya gungor vid Örlenbadet Lekplatserna i Fagersanna fräschas upp 2016-04-22 Tibro kommuns Gata/Parkavdelning byter i dagarna ut gammal sliten lekplatsutrustning i Fagersanna till nya och förhoppningsvis roligare lekgrejor. Vi byter även ut den gamla sanden. Nu blommar det i Tibro Nu blommar det i Tibro! 2016-04-01 Ett säkert vårtecken är när Parkavdelningen planterar och sätter ut alla vårblommor i blomsterfat, amplar och i olika rabatter. Nu kommer även de 20 000 lökar upp som planterades i höstas. Grävningar påbörjade vid kv Gläntan i Bråbacka Nu bygger vi 6 nya tomter i Bråbacka 2016-03-17 Arbetet med att lägga ledningar och bygga gatan till den sista etappen vid Bråbacka har påbörjats. Det blir väg- och VA-anslutningar till tomter i kv. Optimisten och Pråmen. Fler nyheter
Sidansvarig: Katarina Kjellberg Publicerad: 2016-01-08 Skriv ut

Kontaktinformation

Svante Andrén Samhällsbyggnadschef Tel: 0504-18139

Samhällsbyggnadsnämnden Besöksadress: Centrumgatan 17 Postadress: 543 80 Tibro Tel: 0504-18000

Tjänster och information