Trafik och teknisk service

Bildgalleri - Trafik och teknisk service Bildgalleri - Trafik och teknisk service Bildgalleri - Trafik och teknisk service Bildgalleri - Trafik och teknisk service Bildgalleri - Trafik och teknisk service

Vår Samhällsbyggnadsförvaltning ansvarar för vattenförsörjning, städning och tekniskt underhåll i skolor och offentliga lokaler, centralkök samt gatu- och parkarbete. Här finns även kommunens energi- och klimatrådgivare.

Samhällsbyggnadsförvaltningen har också ansvar för samhällsplanering, bygg-
lovshantering samt mät- och karthantering, men detta kan du läsa mer om under "Byggnation och boende". En länk finns i högerspalten.

På den här sidan hittar du aktuell information om vägarbeten och andra trafikstörningar samt information om större nybyggnationer och underhållsarbeten i kommunens fastigheter.

Nyheter

Lågfartsbegränsning i Hörnebo Begränsning till 30km/tim i hela Hörnebo 2014-10-16 De nya begränsningarna börjar gälla den 31 oktober. StoraTorget 2013 Pensionsavgångar 2014-10-13 Under oktober gick Bernt Rörgren och i april gick Leif Nordblom i pension. Båda har varit två goda arbetskamrater, tjänstemän och tillgång i kommunen. De har troget utvecklat Tibro kommun under åren. Hönsa Vatten Ny vattenledning i Hönsa 2014-10-13 Måndagen den 13 oktober startades arbetet med att byta ut Hönsas befintliga kommunala vattenledningen mot en ny. Arbetet förväntas pågå fram till våren 2015. Toalettstädning Bra betyg när MÖS kontrollerade toaletter 2014-10-03 MÖS, Miljöskydd Östra Skaraborg, har vid ett spontanbesök på Fågelviksgymnasiet kontrollerat städning av toaletter. Fjärrvärmearbete Ny trafikinformation om Anderstorpsvägen 2014-09-26 Anderstorpsvägen kommer att vara avstängd ytterligare en tid, fram till och med vecka 43, på grund av utbyggnad av fjärrvärmenätet. Vi ber er ta hänsyn och följa anvisningarna som ges för att skapa en säker arbetsplats och underlätta för alla. Fler nyheter
Sidansvarig: Katarina Kjellberg Publicerad: 2013-12-06 Skriv ut

Kontaktinformation

Svante Andrén Samhällsbyggnadschef Skicka e-post till Svante Tel: 0504-18139