Trafik och teknisk service

Bildgalleri - Trafik och teknisk service Bildgalleri - Trafik och teknisk service Bildgalleri - Trafik och teknisk service Bildgalleri - Trafik och teknisk service Bildgalleri - Trafik och teknisk service

Vår Samhällsbyggnadsförvaltning ansvarar för vattenförsörjning, städning och tekniskt underhåll i skolor och offentliga lokaler, centralkök samt gatu- och parkarbete. Här finns även kommunens energi- och klimatrådgivare.

Samhällsbyggnadsförvaltningen har också ansvar för samhällsplanering, bygg-
lovshantering samt mät- och karthantering, men detta kan du läsa mer om under "Byggnation och boende". En länk finns i högerspalten.

På den här sidan hittar du aktuell information om vägarbeten och andra trafikstörningar samt information om större nybyggnationer och underhållsarbeten i kommunens fastigheter.

Nyheter

Handikappsgunga Tibro har fått sin första tillgänglighetsanpassade gunga 2016-09-12 Det finns nu en gunga i stadsparken som barn med rullstol kan använda. Man kör upp rullstolen på en liten ramp som man stänger efter sig. Det finns en tamp på varje sida som antingen den som sitter i eller en ledsagare kan dra i och få allt att gunga. Hörnebo lekplats invigs Lekplatsen i Hörnebo invigdes 2016-08-25 Ett 100-tal glada personer i alla åldrar dök upp till invigningen av den nyanlagda lekplatsen i Hörnebo under tisdagskvällen. Även den nya boulebanan och grillplatsen var välbesökta. Nya gungor vid Örlenbadet Lekplatserna i Fagersanna fräschas upp 2016-04-22 Tibro kommuns Gata/Parkavdelning byter i dagarna ut gammal sliten lekplatsutrustning i Fagersanna till nya och förhoppningsvis roligare lekgrejor. Vi byter även ut den gamla sanden. Hundpåsar Nu finns det gratis hundpåsar 2016-03-14 Nu erbjuder Tibro kommun hundpåsar till alla hundägare. Vi har placerat påsautomater vid några av de hundlatriner som finns i Tibro, Fagersanna och Rankås Nya infartsstolpar vid Stadsparken Stadsparken har fräschats upp 2016-03-14 Tibro kommuns gata/parkavdelning har tagit ner dåliga och döda träd och gjort fint i Stadsparken. Uppröjningen har skett i Gestaltningsprogrammets anda och för att besökare till parken ska få en säkrare och tryggare miljö att vistas i. Fler nyheter
Sidansvarig: Katarina Kjellberg Publicerad: 2016-07-08 Skriv ut

Kontaktinformation

Svante Andrén Samhällsbyggnadschef Tel: 0504-18139

Samhällsbyggnadsnämnden Besöksadress: Centrumgatan 17 Postadress: 543 80 Tibro Tel: 0504-18000