Trafik och teknisk service

Bildgalleri - Trafik och teknisk service Bildgalleri - Trafik och teknisk service Bildgalleri - Trafik och teknisk service Bildgalleri - Trafik och teknisk service Bildgalleri - Trafik och teknisk service

Vår Samhällsbyggnadsförvaltning ansvarar för vattenförsörjning, städning och tekniskt underhåll i skolor och offentliga lokaler, centralkök samt gatu- och parkarbete. Här finns även kommunens energi- och klimatrådgivare.

Samhällsbyggnadsförvaltningen har också ansvar för samhällsplanering, bygg-
lovshantering samt mät- och karthantering, men detta kan du läsa mer om under "Byggnation och boende". En länk finns i högerspalten.

På den här sidan hittar du aktuell information om vägarbeten och andra trafikstörningar samt information om större nybyggnationer och underhållsarbeten i kommunens fastigheter.

Nyheter

Pendlarparkering i Fagersanna Pendlarparkering i Fagersanna 2016-11-25 Tibro kommuns Gata/Parkavdelning bygger en pendlarparkering i korsningen mellan Rv 49 och Rotevägen i Fagersanna. Den beräknas stå klar i början av nästa år. Det blir 13 bilplatser, inklusive en handikappsparkering, samt en cykelparkering med tak. Snöröjning Snöröjning i Tibro 2016-11-10 Under vinterhalvåret har Tibro kommun beredskap för att sköta snöröjning och halkbekämpning i Tibro kommuns tätorter, när det finns behov av detta. Tibro kommun drar i gång med snöröjning när det har snöat mellan 5 och 7 cm. Se här vad som plogas först. Skolmatsakademins jubileumsfirande Diplom för skolmatsengagemang 2016-11-01 11 kockar och ekonomibiträden från olika skolkök i Tibro, fick tillsammans med Niklas Elwing-Saxius (enhetschef) och Anna-Karin Johansson (c), mottaga ett diplom av Skolmatsakademin. Handikappsgunga Tibro har fått sin första tillgänglighetsanpassade gunga 2016-09-12 Det finns nu en gunga i stadsparken som barn med rullstol kan använda. Man kör upp rullstolen på en liten ramp som man stänger efter sig. Det finns en tamp på varje sida som antingen den som sitter i eller en ledsagare kan dra i och få allt att gunga. Nya gungor vid Örlenbadet Lekplatserna i Fagersanna fräschas upp 2016-04-22 Tibro kommuns Gata/Parkavdelning byter i dagarna ut gammal sliten lekplatsutrustning i Fagersanna till nya och förhoppningsvis roligare lekgrejor. Vi byter även ut den gamla sanden. Fler nyheter
Sidansvarig: Katarina Kjellberg Publicerad: 2016-07-08 Skriv ut

Kontaktinformation

Svante Andrén Samhällsbyggnadschef Tel: 0504-18139

Samhällsbyggnadsnämnden Besöksadress: Centrumgatan 17 Postadress: 543 80 Tibro Tel: 0504-18000

Jourtelefon - efter kontorstid Tel: 0504-18555