Samarbete och utveckling för Tibros bästa!

Närbild på en lastbil från Lastbilscentralen, LBC, i Tibro.Närbild på Tibroföretaget Offeccts prisade sittmöbel Fly, designad av den franske topdesignern Patrick Norguet. Foto: Mikael Ljungström

Samverkan är något av ett honnörsord i Tibro. Här arbetar kommunen, företagen och andra samarbetspartners tillsammans för att utveckla det lokala näringslivet och för att så många Tibrobor som möjligt ska ha ett arbete.

Entreprenörsandan är stark i Tibro. I kommunen finns över 400 företag i 170 branscher. Av dem arbetar cirka 60 företag med tillverkning, design, försäljning och distribution av möbler samt möbel- och inredningsutbildning. Tibro är Sveriges Möbelcentrum med en unik kompetens om möbler, inredning och logistik.

I Tibro har kommunen och företagen en gemensam strategi för hur näringslivet ska utvecklas. Tillväxt Tibro ska stödja både nya och etablerade företag och aktivt arbeta för att få fler i arbete.

 

Nyheter

Retorikverkstaden 16 april Bli proffs på att presentera dig! 2015-04-08 Att nå ut med sitt budskap och Retorik-workshop & Speed-dating med Premier torsdagen den 16/4 på Inredia. Vill du bli riktigt vass på att presentera dig själv ska du inte missa detta tillfälle. Varmt välkommen! Tibrofrukost på hantverkshuset Tideberg Tibrofrukost på hantverkshuset Tideberg 2015-03-18 Det var en välbesökt Tibrofrukost på Hantverkshuset Tideberg onsdagen 18 mars. Närmare 60 personer fick en "grymt" god och närproducerad frukost, information, korta föredrag och en rundvandring i en miljö som sticker ut! Sommarlovsentreprenörer 2015 Bli sommarlovsentreprenör 2015 2015-02-26 Sommarlovsentreprenör, ger dig som går i åk 9 eller åk 1 och 2 på gymnasiet och bor i Tibro, chansen att förverkliga din idé om ett företag under sommarlovet – du kan göra det ensam eller tillsammans med andra. Anmäl dig senast den 3 maj! Tibrofrukost 150218 Tibrofrukost på Old Rock Records 2015-02-18 Det var en ovanligt välbesökt Tibrofrukost på Old Rock Records på Mariestadsvägen onsdagen 18 februari. Närmare 70 personer fick god frukost, information, lyssna på föredrag samt nätverka med varandra i en fantastisk miljö! Fler nyheter
Sidansvarig: Christina von Brömssen Publicerad: 2014-09-01 Skriv ut