Samarbete och utveckling för Tibros bästa!

Närbild på en lastbil från Lastbilscentralen, LBC, i Tibro.Närbild på Tibroföretaget Offeccts prisade sittmöbel Fly, designad av den franske topdesignern Patrick Norguet. Foto: Mikael Ljungström

Samverkan är något av ett honnörsord i Tibro. Här arbetar kommunen, företagen och andra samarbetspartners tillsammans för att utveckla det lokala näringslivet och för att så många Tibrobor som möjligt ska ha ett arbete.

Entreprenörsandan är stark i Tibro. I kommunen finns över 400 företag i 170 branscher. Av dem arbetar cirka 60 företag med tillverkning, design, försäljning och distribution av möbler samt möbel- och inredningsutbildning. Tibro är Sveriges Möbelcentrum med en unik kompetens om möbler, inredning och logistik.

I Tibro har kommunen och företagen en gemensam strategi för hur näringslivet ska utvecklas. Tillväxt Tibro ska stödja både nya och etablerade företag och aktivt arbeta för att få fler i arbete.

 

Nyheter

Besöksbroschyr upplev tibro UPPLEV TIBRO 2016-04-08 Nu påbörjas arbetet med ny besöksfolder. Låt oss hjälpas åt att marknadsföra Tibro, så att vi tillsammans kan presentera allt vi har att erbjuda! UPPÅNER UPPåNER 3-6 juni 2016 2016-02-02 Tibros folkfest UPPåNER bygger på Tibrobornas idéer och engagemang. Har du en idé som kanske kan utvecklas till något som blir verklighet 3-6 juni eller vill du bara bidra? Då är du varmt välkommen att vara med på ideutvecklingskvällar tisdagar kl. 18.00! Ljusvandring i Tibro 2015 Fotograf: Fotogruppen Bilder från Ljusvandringen 2015 2015-12-04 Ljusvandringen 2015 var den tredje i ordningen. Tibro kommun är arrangör tillsammans med föreningar, företag, fastighetsägare, handlare, kyrkor och samfund. Ljusvandringen 2015 bjöd på många upplevelser för människor i alla åldrar. vastsverige.com_webb Ny möjligheter med Västsverige.com 2015-10-26 Sedan 2006 har kommunder och företag inom besöksnäringen har genom vastverige.com haft en gemensam plattform för att presentera erbjudanden och möjligheter i vår region Fler nyheter
Sidansvarig: Christina Froh Publicerad: 2016-08-15 Skriv ut