Samarbete och utveckling för Tibros bästa!

Närbild på en lastbil från Lastbilscentralen, LBC, i Tibro.Närbild på Tibroföretaget Offeccts prisade sittmöbel Fly, designad av den franske topdesignern Patrick Norguet. Foto: Mikael Ljungström

Samverkan är något av ett honnörsord i Tibro. Här arbetar kommunen, företagen och andra samarbetspartners tillsammans för att utveckla det lokala näringslivet och för att så många Tibrobor som möjligt ska ha ett arbete.

Entreprenörsandan är stark i Tibro. I kommunen finns över 400 företag i 170 branscher. Av dem arbetar cirka 60 företag med tillverkning, design, försäljning och distribution av möbler samt möbel- och inredningsutbildning. Tibro är Sveriges Möbelcentrum med en unik kompetens om möbler, inredning och logistik.

I Tibro har kommunen och företagen en gemensam strategi för hur näringslivet ska utvecklas. Tillväxt Tibro ska stödja både nya och etablerade företag och aktivt arbeta för att få fler i arbete.

 

Nyheter

Izettle och skatteverket Handlarfrukost med tema mobila betallösningar 2015-08-19 26 augusti är det handlarfrukost med extra fokus på mobila betallösningar. Vi gästas av Izettle och Skatteverket och får ta del av information kring vilka regler som gäller vid tillfällig försäljning. Företagare och föreningar är varmt välkomna! Sommarlovsentreprenörer 2015 Årets sommarlovsentreprenörer hade kick-out 2015-08-14 Årets Sommarlovsentreprenörer från Tibro hade kick-out tillsammans med andra sommarföretagare från Hjo och Karlsborg. Avslutningen hölls i Karlsborg och kommunernas näringslivschefer delade ut prestigefyllt pris till bästa affärsidé. Retorikverkstaden 16 april Bli proffs på att presentera dig! 2015-04-08 Att nå ut med sitt budskap och Retorik-workshop & Speed-dating med Premier torsdagen den 16/4 på Inredia. Vill du bli riktigt vass på att presentera dig själv ska du inte missa detta tillfälle. Varmt välkommen! Tibrofrukost på hantverkshuset Tideberg Tibrofrukost på hantverkshuset Tideberg 2015-03-18 Det var en välbesökt Tibrofrukost på Hantverkshuset Tideberg onsdagen 18 mars. Närmare 60 personer fick en "grymt" god och närproducerad frukost, information, korta föredrag och en rundvandring i en miljö som sticker ut! Fler nyheter
Sidansvarig: Christina von Brömssen Publicerad: 2014-09-01 Skriv ut