Samarbete och utveckling för Tibros bästa!

Närbild på en lastbil från Lastbilscentralen, LBC, i Tibro.Närbild på Tibroföretaget Offeccts prisade sittmöbel Fly, designad av den franske topdesignern Patrick Norguet. Foto: Mikael Ljungström

Samverkan är något av ett honnörsord i Tibro. Här arbetar kommunen, företagen och andra samarbetspartners tillsammans för att utveckla det lokala näringslivet och för att så många Tibrobor som möjligt ska ha ett arbete.

Entreprenörsandan är stark i Tibro. I kommunen finns över 400 företag i 170 branscher. Av dem arbetar cirka 60 företag med tillverkning, design, försäljning och distribution av möbler samt möbel- och inredningsutbildning. Tibro är Sveriges Möbelcentrum med en unik kompetens om möbler, inredning och logistik.

I Tibro har kommunen och företagen en gemensam strategi för hur näringslivet ska utvecklas. Tillväxt Tibro ska stödja både nya och etablerade företag och aktivt arbeta för att få fler i arbete.

 

Nyheter

leader Leader Östra Skaraborg söker personal 2015-11-05 Är du den som vill vara med och utveckla Östra Skaraborg? Vi är en förening som jobbar med lokala projekt som skall stärka och utveckla vårt område. Vi söker dig med ekonomiska och administrativa kunskaper & blir inspirerad av att jobba i projekt vastsverige.com_webb Ny möjligheter med Västsverige.com 2015-10-26 Sedan 2006 har kommunder och företag inom besöksnäringen har genom vastverige.com haft en gemensam plattform för att presentera erbjudanden och möjligheter i vår region Priset till Årets företagare delades ut av näringslivschefen Per Garenius och Jan Fröjdh och Margareta Ottosson, Företagarna Skövde-Tibro. Tibro Näringslivsgala 2015 2015-09-30 11 november är det dags att träffas under gemytliga former. Näringslivsgalan hålls i år i Tibro folkets park och kommer att bjuda på god mat och högkvalitativ underhållning. Dessutom hyllar vi ju ett antal företagoch personer som utmärkt sig under året! Tibrofrukost på Restaurang och Pizzeria Milan. Foto: Magnus Thomson Tibrofrukost 16 september 2015-09-09 Tibrofrukosten arrangeras en gång i månaden av Tillväxt Tibro, och är en mötesplats för företagare, politiker och offentlig förvaltning för att diskutera utveckling och skapa tillväxt i Tibro. Tibrofrukosten flyttar runt bland företag och organisationer. Fler nyheter
Sidansvarig: Christina von Brömssen Publicerad: 2014-09-01 Skriv ut