Organiserad brottslighet och kriminella miljöer – Så skyddar du ditt företag

Telefon
0504-184 00

E-post
tillvaxt@tibro.se

Besöksadress
Inredia, Brovägen 26

Öppettider
Mån-fre 08.00-16.00

Postadress
Brovägen 26, 543 35 Tibro

default

13 januari 2022

Näringsliv, arbete och etablering

Tillsammans med Länsstyrelsen Västra Götaland och Ekobrottsmyndigheten bjuder Svenskt Näringsliv in till webbinarium den 21 januari om hur du skyddar ditt företag mot organiserad brottslighet och kriminella miljöer.

Organiserad brottslighet finns mitt ibland oss: svartarbete, människohandel, skattebrott, kapning av bolag och identiteter, infiltration av företag och bedrägerier. Grov organiserad brottslighet är inget nytt fenomen, men brottsligheten blir alltmer omfattande och komplex. Bland annat har internationaliseringen fört in nya typer av brottslighet och kombinationer av olika sorters brott.

Tillsammans med Länsstyrelsen Västra Götaland och Ekobrottsmyndigheten bjuder Svenskt Näringsliv in till webbinarium den 21 januari. Syftet med webbinariet är att medvetengöra dig som företagare om hur den organiserade brottsligheten breder ut sig i Sverige - vilka risker du kan stå inför i din vardag och framförallt ge dig verktyg för att skydda dig och din verksamhet från att hamna i samröre med fel samarbetspartners, delägare, kunder, hyresgäster eller leverantörer.

Dag & tid: Fredag, 21 januari 2022 kl. 08.00-10.10
Anmälan: Svenskt Näringsliv