Tibrofrukost på Equmeniakyrkan 24 oktober

Telefon
0504-18000

Telefontider
Mån-fre kl. 07.30-16.00

Besöksadress
Centrumgatan 17

Öppettider
Mån-fre kl. 07.30-16.00

Postadress
543 80 Tibro

25 oktober 2019

Näringsliv, arbete och etablering

Ett fyrtiotal personer samlades i Equmeniakyrkan på torsdagsmorgonen som bjöd på en presentation av Svenskt Näringslivs ranking och pastor Jonas Lund berättade Equmenias verksamhet.

Tibros företagsklimat

Mötet inleddes av Jessica Tengeland från Svenskt Näringsliv som presenterade årets enkätundersökning och rankingresultat för Tibro kommun. Efter presentationen ställdes det frågor kring företagsklimat, vad är ett bra företagsklimat och hur kan vi tillsammans skapa det? 

Med hjälp av menti.com kunde vi se att ord som samarbete, dialog, kommunikation och mötesplatser var viktiga faktorer, något som vi på Tillväxt kommer att ta med oss i vårt fortsatta arbete.

En kyrka för Tibro i tiden

Pastor Jonas Lund berättade med mycket värme och engagemang om Equmenias arbete i Tibro, hur de hjälper människor i nöd och vill göra Tibro till ett lite bättre samhälle. En del i det här arbete är deras onsdagsluncher där människor kan samlas och få ett gratis mål mat. En oerhört lyckad och uppskattad satsning som de gör tillsammans med Ica Supermarket Tibro, som också levererade frukosten för morgonen. 

Nytt på Tillväxt Tibro 

Mattias Peterson berättade om lyckade evenemang som genomförts under oktober, Möbeldagarna och Ljusvandringen. Närmast nu är den stora näringslivsfesten 21 november, i år hålls den i Rixners nya lokaler. Har du inte anmält dig än? Kolla in länken här