Viktiga händelser

Telefon
0504-18000

Telefontider
Mån-fre kl. 07.30-16.00

Besöksadress
Centrumgatan 17

Öppettider
Mån-fre kl. 07.30-16.00

Postadress
543 80 Tibro

Kontakter

Intervju med Nyboelever om Fågelviksbygget

Här kan du läsa om alla beslut och andra viktiga händelser som gäller planeringen och ombyggnationen av Fågelviksskolan.

 • golvslipning under fågelviksbygget

  Så fortskrider ombyggnationen av Fågelvikskolan

  Ombyggnationen av Fågelvikskolan, från en före detta gymnasieskola till modern högstadieskola pågår för fullt. "Tidplanen är tight, men än så länge håller den", säger Per Andersson, platschef för Skanska.

 • Intervju med Nyboelever om Fågelviksbygget

  Start för Fågelviksbygget

  Ombyggnationen av Fågelviksgymnasiet till 7-9-skola har startat. Följ med på en rundvandring i skolan med Tibro kommuns projektledare Samuel Willner och Sabina Esbjörner, projektingenjör på Skanska. Och möt tre av eleverna som kommer att gå på skolan när den är klar.

 • Kommunalrådet Rolf Eriksson och Olinsgymnasiets ägare Kristian Wejshag undertecknar avsiktsförklaring om köp av lokaler på Nyboskolan för gymnasieverksamhet

  Avsiktsförklaring om gymnasielokaler för Olinsgymnasiet

  Olinsgymnasiet har för avsikt att starta en gymnasieskola i delar av Nyboskolans lokaler i Tibro hösten 2023. Den 2 februari undertecknade kommunalrådet Rolf Eriksson och Olinsgymnasiets ägare Kristian Wejshag en avsiktsförklaring om att de gemensamt ska verka för att gymnasieföretaget ska kunna ta över de aktuella lokalerna vid årsskiftet 2023 och 2024.

 • Beslut om flytt av högstadiet i kommunstyrelsen

  Den 16 november fattade kommunstyrelsen beslut om att flytta högstadiet, gymnasieskolans introduktionsprogram, kulturskolan och fritidsgården till Fågelvikskolan.