Förvaltningens nyheter

Läs förvaltningens nyheter!

Nyheter

  • Rektor Ann-Sofie Lundin, biträdande rektor Oscar Hasslekvist och fastighetschefen Andreas Ernestam i Häggetorpsskolans textilslöjdssal som ska saneras under våren och sommaren 2024.

    Fukt- och luktproblem åtgärdas på Häggetorpsskolan

    13 maj 2024 | Kommunnyheter, Barn & Utbildning

    Nu vidtar Tibro kommun åtgärder för att förbättra arbetsmiljön i Häggetorpsskolan. I sommar byts delar av väggkonstruktionen i skolans slöjdsalar och en fuktskadad vägg i ett omklädningsrum ut och matsalen förses med ett nytt ventilerat golv. "Vi har tagit fram en plan för hur vi ska säkerställa att personalen och eleverna på skolan ska få en dräglig inomhusmiljö, samtidigt som det pågår ett arbete med att hitta en mer långsiktig lösning", säger fastighetschefen Andreas Ernestam.

  • Så arbetar det skolsociala teamet

    25 mars 2024 | Barn & Utbildning, Socialförvaltningen

    Det skolsociala teamet är en nystartad satsning med syfte att minska problematisk skolfrånvaro i årskurs 4-9. Satsningen är ett samarbete mellan barn- och utbildningsförvaltningen och socialförvaltningen. Teamet består av Daniel (till vänster) och Sebastian (till höger) och målsättningen är att problematisk skolfrånvaro helt ska försvinna.

  • background color

    Arbetsförmedlingen byter till FE-adress

    12 januari 2024 | Kommunnyheter, Barn & Utbildning

    Arbetsförmedlingen har digitaliserat sin inkommande papperspost. Det innebär att deras postboxadresser är utbytta till FE-adresser.

Fler nyheter