Lär dig leva ett hållbart liv - föreläsning på Inredia 25 april

Telefon
0504-18000

Telefontider
Mån-fre kl. 07.30-16.00

Besöksadress
Centrumgatan 17

Öppettider
Mån-fre kl. 07.30-16.00

Postadress
543 80 Tibro

17 april 2023

Byggnation, boende och miljöskydd

Hur kan du leva mer hållbart? Det får du en rad handfasta tips om på föreläsningen "Ett hållbart liv" med miljöjournalisten och författaren Johanna Stål, som arrangeras av Studiefrämjandet i samverkan med Tibro kommun på Inredia tisdagen den 25 april kl. 18.30. Föreläsningen är kostnadsfri, men du behöver anmäla dig till den eftersom det bjuds på fika.

Förändring börjar med ett enda steg. Och ju fler vi är som tar steg i rätt riktning, desto större effekt får det vi gör. 

Johanna Stål har skrivit boken Ett hållbart liv, där hon presenterar över 365 tips på steg att börja med.

Vardagstips och tips på hur man övervinner hinder

Under föreläsningen på Inredia den 25 april delar hon med sig av sina 10 bästa tips för en mer hållbar planet och ger ingångar till hur man kan börja, vad som är mest effektivt att lägga sin energi på och kring hur man gör det roligare. Hon pratar också om hinder och psykologiska barriärer för att agera hållbart och ger tips på hur vi kan nå igenom dessa, både på det personliga planet och på samhällsnivå.

Anmäl dig till Studiefrämjandet

Föreläsningen arrangeras av Studiefrämjandet i samarbete med Tibro kommun. Du anmäler dig till isse.johansson@studieframjandet.se senast den 24 april.