Årets sommarkampanj för besöksnäringen

Telefon
0504-18000

Telefontider
Mån-fre kl. 07.30-16.00

Besöksadress
Centrumgatan 17

Öppettider
Mån-fre kl. 07.30-16.00

Postadress
543 80 Tibro

Turistguiden 2022

28 juni 2022

Kultur, fritid och idrott, Näringsliv, arbete och etablering, Ung i Tibro

Årets sommarkampanj för besöksnäringen rullades ut under andra veckan i juni och i år har det hänt en hel del under huven.

Till årets sommarkampanj för besöksnäringen har Tillväxt Tibro arbetat mycket med "content", att fylla innehållet i marknadsföringen om Tibro med information i form av text och bild som vi tror och hoppas ska locka fler besökare till Tibro och inspirera dem till att aktivera sig och besöka våra fina platser runt om i kommunen.

Broschyren, vår besöksguide, har utvecklats från att nästan bara innehålla bilder till att ha fått en ny design, annat papper, fler sidor, fler bilder och innehåller nu inspirerande text på tre olika språk.
Den finns att hämta hos en mängd olika butiker i Tibro samt ute hos våra Infopoints.

Våra annonser i sociala medier har fått en något högre budget vilket innebär att vi får fler exponeringar. Annonserna innehåller fler säljande bilder och informationen i texten har skrivits om.

I samarbete med Hantverkscentrum, Lundbergs Möbler och GLK har vi tagit fram 6 st specialmålade och laminerade så kallade "Turist-byråer" som kommer placeras hos utvalda besöksnäringar i kommunen. De är fyllda med turistbroschyrer från ett flertal platser runt om i Skaraborg.