Äntligen företagsbesök igen!

Telefon
0504-18000

Telefontider
Mån-fre kl. 07.30-16.00

Besöksadress
Centrumgatan 17

Öppettider
Mån-fre kl. 07.30-16.00

Postadress
543 80 Tibro

21 september 2020

Näringsliv, arbete och etablering

Med hösten kom också återstarten av många verksamheter, bland annat våra företagsbesök tillsammans med den politiska ledningen i Tibro kommun.

Samtalet och den pågående dialogen med företag i alla branscher och storlekar är ett väldigt viktigt verktyg för oss i vårt arbete att utveckla Tibro i en anda av entreprenörskap och företagsamhet. Vi kan inte styra eller påverka förutsättningarna för ett enskilt företag men vi gör vad som är möjligt på den offentliga färgpaletten för att underlätta och stödja olika processer kring näringslivets utveckling här i Tibro. När vi besöker företagen får vi mer information om utveckling och utmaningar, nutid och framtid, och naturligtvis pratar vi en del om på vilket sätt kommunen och företagen tillsammans kan arbeta för ett allt bättre företagsklimat och en bredare, mera hållbar samverkan.

Vårens planering stukades ganska rejält till följd av pandemin men 10 besök var ändå möjliga att göra, och så här långt i september har vi genomfört tre – Prisma Tibro, Ljusgårda och Kårtorps Lantbruk. För resterande delen av året har vi satt av ganska många tillfällen i våra kalendrar för den här dialogen, hör av dig om du vill att vi kommer till dig!

Ansvarig på Näringslivsenheten: Mattias Peterson, 0504-184 28, mattias.peterson@tibro.se