Nu har vi dragit igång företagsbesöken!

Telefon
0504-18000

Telefontider
Mån-fre kl. 07.30-16.00

Besöksadress
Centrumgatan 17

Öppettider
Mån-fre kl. 07.30-16.00

Postadress
543 80 Tibro

31 oktober 2019

Näringsliv, arbete och etablering

För Tillväxt Tibro och ledningen i Tibro kommun är det viktigt med en tät och bra dialog med företag i alla branscher. För att ta ett steg i den riktningen har vi nu kommit igång igen med våra företagsbesök.

Tillsammans med politiker från kommunstyrelsens arbetsutskott har vi hittills i oktober gjort besök på Offecct, Noas Sweden och Tre Sekel och vår näringslivschef Mattias Peterson har också träffat SA Möbler. Nu fortsätter vi med bokade besök under resten av året och början av 2020, och strävan är att möta företag i alla  olika branscher och storlekar.

Företagen vi träffat hittills beskriver goda möjligheter att växa och utvecklas här i Tibro, det finns mycket kunskap i bolagen och det är enkelt till samarbete med varandra. Det som alla tar upp är svårigheten med kompetensförsörjning, det är svårt att hitta rätt person och flera företag önskar att kommunen driver på frågan kring utbildning inom trä- och möbelindustrin.

Flera av företagen vi besökt har också tryckt på att kommunikationen mellan kommunen och företag hela tiden behöver utvecklas och hållas öppen, inte minst genom utveckling av nätverk och dialogmöten.

- "Det är väldigt spännande och roligt att komma ut på företagen, se produktionen och få chansen att samtala kring möjligheter och svårigheter med att driva bolag i Tibro",  säger Mattias Peterson.

Vill du ha ett besök hos dig, kontakta oss.