Ljusvandring 17 oktober 2019

Telefon
0504-184 00

E-post
tillvaxt@tibro.se

Besöksadress
Inredia, Brovägen 26

Öppettider
Mån-fre 08.00-16.00

Postadress
Brovägen 26, 543 35 Tibro

Kontakter

30 april 2019

Kommun och politik, Kultur, fritid och idrott, Näringsliv, arbete och etablering

17 oktober är det återigen dags för vår orts fantastiska ljusvandring. Ett evenemang där Tibro går man ur huse för att få uppleva allt det som har skapats för och av Tibro. Har du idéer och vill vara med och skapa en miljö som sticker ut? - Hör av dig!

Kärnan och av många den upplevda höjdpunkten i arrangemanget har under alla år vi genomfört ljusvandringen varit barnens glödande park. Det vill säga de hundratals lyktor tillverkade av barn från skolor och förskolor. Varje lykta är en unik kreativ skapelse som tillsammans skapar någonting magiskt. Lite som ljusvandringen i stort.

Förutom lyktor är det klasser, företag, idrottslag, föreningar, kyrkor och andra som med sin kreativitet och påhittighet skapar alla stationer utmed slingan. Har du idéer? Vill du vara med och skapa en magisk upplevelse? Vill du vara medskapare av ljusvandringen 2019 - hör av dig! 29 augusti kl. 08.00 välkomnas alla som vill vara med att skapa en minnesvärd Ljusvandring till ett första medskaparmöte på Inredia! Se inbjudan här

- Detta år provar vi att ta hjälp av föreningspoolen för att ansvara för att projektleda och samordna arrangemanget berättar Mattias Peterson, näringslivschef. 

Se bilder från ljusvandringen 2018

Se bilder från ljusvandringen 2017

Utskick till skolor, förskolor och fritids 2019