Lediga jobb och praktik

Telefon
0504-18000

Telefontider
Mån-fre kl. 07.30-16.00

Besöksadress
Centrumgatan 17

Öppettider
Mån-fre kl. 07.30-16.00

Postadress
543 80 Tibro

Kontakter

Varmt välkommen att söka jobb i Tibro kommun. På den här sidan hittar du de tjänster som är lediga just nu. Här finns även information om hur du gör om du är intresserad av timvikariat och praktik.

När du söker jobb hos Tibro kommun använder du en elektronisk blankett genom offentliga jobb som vi samarbetar med. Du når blanketten när du klickar på länken till respektive jobb här nedanför. Vi använder blanketten för att få en bra och rättvis bedömning av ansökningar som har kommit in. Ansökningar som skickas in på annat sätt behandlas inte.

Din ansökan med meritförteckning hanteras enbart av Tibro kommuns ansvariga för respektive tjänst. Allt i enlighet med de bestämmelser som finns i dataskyddsförordningen, GDPR.

Inköpssamordnare

Tibro kommun söker inköpssamordnare som med stort engagemang vill utveckla kommunens arbete med upphandlings- och inköpsfrågor. Vi erbjuder dig ett utvecklande och självständigt arbete på en positiv och väl fungerande arbetsplats. Tjänsten är placerad på kommunens ekonomiavdelning som idag består av 7 personer och ger stöd till kommunens samtliga förvaltningar i ekonomifrågor.

Tibro kommun, med 11 000 invånare, ligger i norra delen av Västra Götalands län. Här finns ett brett näringsliv med en unik kompetens om möbler, inredning och logistik och ett rikt föreningsliv med många framstående idrottare. Tibro kommun jobbar målmedvetet med utveckling och erbjuder sina invånare en mycket uppskattad kommunal service!

Arbetsuppgifter

Tjänstens innebär att utveckla kommunens arbete med inköpsfrågor. Fokus ligger på rollen som inköpssamordnare men även frågor gällande upphandling och e-handel ingår i tjänsten. Tibro kommun samverkar med Skövde kommun gällande upphandlingsfunktion och drift av ekonomisystem och tjänsten innebär därför även kontakter med medarbetare inom Skövde kommun. Tjänsten präglas av varierande arbetsuppgifter med stor möjlighet att vara med och påverka kommunens processer.

I arbetet ingår bland annat att:
• Samordna, utveckla och dokumentera de kommunövergripande riktlinjerna för kommunens upphandlings- och inköpsverksamhet.
• Vidareutveckla den inköpsorganisation som byggts upp de senaste åren och hitta effektiva former för den löpande driften av denna.
• Löpande utbilda kommunens beställare så att de ges goda förutsättningar i inköpsprocessen.
• Analysera kommunens inköp och genomföra åtgärder för effektivare upphandlingar/inköp.
• Vara en resurs i upphandlingsfrågor som inte täcks av kommunens avtal med Skövde kommun. Samt vara kontakt gentemot Skövde kommuns upphandlingsenhet.
• Utveckla kommunens användning av det nya e-handelssystem som kommer att införas under 2020 tillsammans med Skövde kommun.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har en akademisk utbildning, exempelvis inom ekonomi, juridik eller IT. Erfarenhet från upphandlings- eller inköpsarbete, gärna inom offentlig verksamhet som omfattas av LOU, liksom arbete med affärssystem är meriterande.

Du är en person som:
• har en vilja att effektivisera upphandlings- och inköpsprocesser.
• har ett intresse för att arbeta i affärssystem.
• har god logisk förmåga samt är strukturerad och noggrann.
• är professionell och serviceinriktad i mötet med människor.
• är en god pedagog.
• har goda kunskaper i Office-programmen och då särskilt Excel.

Vi fäster stor vikt vid personlig lämplighet.

Anställningsform
Tillsvidareanställning
Omfattning
Heltid
Löneform
Månadslön
Varaktighet
Tillsvidare
Tillträde
Enligt överenskommelse
Ansök senast
2020-02-02
Referensnr
A926528
Antal platser
1

Övrigt

Urval sker löpande
Tibro kommun har valt rekryteringskanal och tackar därför vänligt men bestämt nej till att bli kontaktad av rekryteringsföretag.

Upplysningar lämnas av

Ulf Jansson
Ekonomichef
ulf.jansson@tibro.se
0504-18118

Maria Peltola
Inköpssamordnare
maria.peltola@tibro.se
0504-18125

Fackliga företrädare

Fackliga företrädare nås genom kommunens växel
0504-180 00

Ansök senast: 2020-02-02 Till ansökan