Mötesplatsen

För dig som behöver stöd i ditt arbetssökande. Onsdagar kl. 13.00-15.00 finns våra handledare på plats i Näringslivets hus för att svara på frågor och hjälpa dig vidare.

Mötesplatsen är en möjlighet för dig som är arbetssökande att få hjälp till att hitta ett arbete eller en utbildning. Träffarna är kostnadsfria och vi har personal med erfarenhet av att hjälpa arbetsökande på plats. Utifrån dina behov & önskemål hjälper vi dig vidare i ditt arbetssökande.

Vad behöver du?

På Mötesplatsen hittar du någon som lyssnar och kan ge dig råd och stöd. Vi erbjuder också praktisk vägledning och ger dig tips & tricks om hur du ska gå tillväga för att komma dit du vill. Du kan få information om hur saker och ting fungerar och inspiration och kunskap genom seminarier, föreläsningar och studiebesök. Vi hjälper dig om du har kört fast och vill bli mer kreativ i ditt arbetssökande. Här har du även tillgång till WiFi och dator.

Du har även möjlighet att få språkstöd på assyriska och arabiska.

På Mötesplatsen träffar du andra som är i liknande situation som du själv. Du väljer själv om du vill delta i olika aktiviteter på träffarna eller om du hellre arbetar själv med ditt arbetssökande.


När:
 Onsdagar kl. 13.00-15.00

Var: Näringslivets Hus, Järnvägsgatan 17

Välkommen!