Äldrecentrum

Gemenskap vid fikabord på äldrecentrum i Tibro. Foto: Emma AskGemenskap vid fikabord på äldrecentrum i Tibro. Foto: Emma Ask

Äldrecentrum är en mötesplats för dig som är pensionär och dig som är anhörig eller frivillig medarbetare.

Hit kan du komma för att knyta nya vänskapsband, hämta kraft, få information om äldreomsorg, delta i aktiviteter eller helt enkelt sitta ner och dricka en kopp kaffe och få dig en pratstund. På Äldrecentrum förmedlas också frivilliga insatser till olika verksamheter inom äldreomsorgen.

Glädje, gemenskap och anhörigstöd

Tanken med Äldrecentrum är att samla pensionärer som bor i eget boende,  anhöriga och frivilliga kring det som har med vänskap, glädje, kunskap och kreativitet att göra och som är gott för själen, hälsan och kroppen. Ibland kanske du som anhörig eller god vän kan behöva en stund bara för dig själv. Då kan du lämna din anhörige/närstående hos oss på Äldrecentrum och göra något på egen hand. Du behöver inte höra av dig långt i förväg eftersom vi alltid har personal här på vardagar, under våra öppettider.

Må bra-rum

Har du sett vårt Må bra-rum? I ett rum som är inrett i skogens tecken kan du koppla av i våra massagefåtöljer. Fåtöljerna har olika val av massage som du kan välja bland och självklart kan du få hjälp i och ur stolen om du vill. Ring och boka tid om du vill prova!

Öppettider

Vardagar: kl. 9.30-12.00, 13.00-16.00 bemannat med personal och frivilliga medarbetare efter behov.
Lördag och söndag: kl. 14.00-16.00 bemannat med frivilliga medarbetare.

Kontaktuppgifter

Du är välkommen att besöka Äldrecentrum på Fredsgatan 36, första våning. Du hittar kontaktuppgifter till Äldrecentrum under rubriken kontaktinformation till höger.

 

Nyheter

Höstprogram på Äldrecentrum 2014-09-01 Vill du ha en aktiv höst är det till Äldrecentrum du ska vända dig som pensionär i Tibro. Nytt aktivitetsprogram på Äldrecentrum 2014-04-25 Nu är Äldrecentrums nya program för maj och juni klart. För att nämna några trevliga aktiviteter du som pensionär har att välja på är vinprovning, olika utflykter, midsommarfirande och glasscafé. Nytt programblad på Äldrecentrum 2014-02-21 Frivillig inom äldreomsorgen i Tibro 2013-12-11 Är du pensionär och har tid över? Vill du bidra med din tid och engagemang för någon annan? Sommarprogram på träffpunkten Äldrecentrum 2013-06-26 Hela sommaren är det späckat med aktiviteter på Äldrecentrum! Vad sägs om att spela minigolf, glasscafé, musikunderhållningar, frukostbuffé i gemenskap med andra och mycket mycket mer? Program på Äldrecentrum 2013-04-30 Vad du som pensionär kan sysselsätta dig med på Äldrecentrum kan du nu läsa om i det nya programmet. Pizzakväll, utflykt till Rankås, information från hörcentralen, utflykt till Åsle Tå och mycket mycket mera erbjuder vi dig under maj och juni. Fler nyheter
Sidansvarig: Sandra Eggen Publicerad: 2014-06-23 Skriv ut

Kontaktinformation

Äldrecentrum Tel: 0504-18603

Äldrecentrum Besöksadress: Fredsgatan 36 Postadress: 543 30 Tibro Tel: 0504-186 03

Sandra Eggen Enhetschef Skicka e-post till Sandra Tel: 0504-18465

Länkar till andra webbplatser