Kartor

Tibrokarta

I vår sök- och zoombara karta kan du lätt hitta idrottsanläggningar, besöksmål, skolor och annan service. Du kan även söka direkt på adresser och fastighetsbeteckningar i Tibro tätort samt mäta avstånd och ytor.

Direkt till Tibrokartan

Tyvärr finns det webbläsare som inte kan öppna Tibrokartan, använd då vår adresskarta i pdf-format eller någon av länkarna till kartsidorna i högerspalten.

Här kommer lite hjälp att hantera kartan:

I kartan  finns de vanliga kartfunktionerna:

  • förstora (zooma in)
  • förminska (zooma ut)
  • panorera (flytta kartan)
  • utskriftsfunktion
  • avstånd mm.

Det finns även en hjälpknapp som enkelt förklarar de olika kartfunktionerna.

Den blå listen

I den blå listen i överkant finns möjlighet att visa symboler i kartan under ”Visa”. Du kan välja att visa symboler där de olika skolorna eller förskolorna finns, olika idrottsanläggningar, apotek mm.

Använd gärna dialogfunktionen som finns först i listan. Här får du ett fönster där du kan klicka i vilka symboler du vill se i kartan, tryck sedan på verkställ. För att få bort symbolerna igen, klicka bara på samma symbol igen i fönstret och verkställ.
Finns det en länk till objektet syns denna när du använder knappen ”egenskaper” bland kartfunktionerna, klickar på symbolen och sedan på den eventuella länken som finns under ”länkar".


Vid ”Gå till” kan du snabbt förflytta dig mellan de olika tätorterna eller hela kommunen.

Trycker du på ”Sök”, kan du välja att snabbt förflytta dig till en specifik skola, en förskola, idrottsanläggning en bestämd adress eller fastighetsbeteckning i Tibro tätort. När du har hittat den adress eller serviceinrättning du letar efter i listan, tryckt på sök och sedan på en av de gröna kartnålarna som visar sig, hoppar kartan snabbt till sökt objekt. I formuläret kan du också se om det finns länkar till objektet.

Sidansvarig: Katarina Kjellberg Publicerad: 2014-08-15 Skriv ut

Kontaktinformation

Katarina Kjellberg Mätningsingenjör Skicka e-post till Katarina Tel: 0504-18103

Länkar till andra webbplatser