Ljusvandring 19 oktober 2017

Ljusvandring 19 oktober 2017Bild från barnens glödande park

Torsdagen 19 oktober kl. 18.00 startar årets ljusvandring från den gamla stenbron över Tidanån. Arbetet med att fylla den 2,5km långa vandringen är nu i full gång och det finns fortfarande möjlighet att vara medaktör eller bara komma med ljusa idéer...

Tillsammans skapar vi en ljusare framtid

För 5:e året i rad arrangeras Ljusvandringen i Tibro detta år med underrubriken "En ljusare framtid". En arbetsgrupp är i full gång med arbetet med att förbereda höstens höjdpunkt. Många idéer kastas upp vad resultatet blir kommer du att få uppleva torsdag 19 oktober.

Start och mål från stenbron

Start och mål kommer att ske från den 100-årsjubilerande stenbron över ån Tidan. Bron som givit vår ort dess namn. Området har de senaste åren röjts upp, den gamla kvarnruinen har restaurerats och stenbron har fått ett nytt tidsenligt staket. Till ljusvandringen kommer vi få ett smakprov på hur bron ska belysas permanent.

Vill du var en del av ljusvandringen?

Än finns det möjlighet att komma med idéer. Måndagen 2 oktober kl. 08.00 på Näringslivets Hus sker en sista uppsamling av idéer i storgrupp. Har du frågor och funderingar får du gärna kontakta projektledare Anna Stenberg eller någon av de andra i arbetsgruppen.

Mer info om förra årets ljusvandring hittar du här www.tibro.se/ljusvandring2016/

Sidansvarig: Kristian Lagerström Publicerad: 2017-09-05 Skriv ut

Kontaktinformation

Anna Stenberg Projektledare Skicka e-post till Anna Tel: 0709662278

Towe Lindblom Kultursekreterare Skicka e-post till Towe Tel: 18257

Kristian Lagerström Marknadsutvecklare Skicka e-post till Kristian Tel: 18477