Sommarlovsentreprenör - hur mycket vill du tjäna?

Logga för Sommarlovsentreprenörer 2014

Sommarlovsentreprenör, ger dig som går på gymnasiet och bor i Tibro, chansen att förverkliga din idé om ett företag under sommarlovet – du kan göra det ensam eller tillsammans med andra. Är det du som får chansen i år? Anmäl dig senast den 5 maj!

Startkapital, utbildning & mentorer till din tjänst 

Du får ett startkapital och en utbildning för att förverkliga din idé och hjälp att komma igång, sen är det upp till dig hur mycket pengar du vill tjäna...

Till din hjälp har du certifierade handledare och ett nätverk av mentorer. Tidigare år har ungdomar startat företag som snickrat altaner, gjort smycken, rekonditionerat bilar, sålt vykort, arrangerat barnkalas, bakat bröd m.m. Några av dom som tidigare varit sommarlovsentreprenörer driver i dag framgångsrika företag.

Det börjar med gemensamma utbildningsdagar (16-23 juni) tillsammans med andra ungdomar som också är entreprenörer. Dessa dagar innehåller både teori samt praktiska övningar för att jobba fram din affärsidé som du sedan genomför under sommaren. I slutet av sommaren är det även en gemensam Kickout.

Det är Tibro kommuns arbetsmarknadsenhet som är projektarrangör och huvudsaklig finansiär. Du som går årskurs 1 och 2 på gymnasiet är utvald att få chansen.

OBS! Sista anmälningsdag är 5 maj

Anmäl dig här redan idag!

OBS! Svaren registreras automatiskt när du startat frågeformuläret svara därför därför på alla frågor innan du avslutar. Du är klar med din ansökan när du tryckt "skicka" efter att ha svarat på sista frågan. 

Länkar, kontaktuppgifter och länkar med mer information hittar du till höger. 

Sidansvarig: Kristian Lagerström Publicerad: 2014-03-07 Skriv ut

Kontaktinformation

Lenita Carlsson Handledare Skicka e-post till Lenita Tel: 0504-18712

Entreprenörer 2014